Aligned brengt een zichtbare glimlach met een onzichtbare beugel

De praktijken binnen De Tandartsengroep werken samen met orthodontist Eric van Westendorp om onzichtbare, transparante beugels (aligners) aan te bieden onder de naam Aligned. De praktijken worden geadviseerd en begeleid door van Westendorp bij orthodontiebehandelingen met deze transparante aligners. Daarnaast stelt hij de diagnose en is verantwoordelijk voor de gehele behandeling.

Aligned onzichtbare beugels

Orthodontische behandelingen met transparante bitjes is een techniek waarmee Van Westendorp de afgelopen jaren ruime ervaring heeft opgebouwd in de eigen praktijken. Door het gebruik van geavanceerde software maakt hij op afstand een behandelplan op maat, voor anatomisch correcte, blijvende verplaatsing van gebitselementen.

Onze Aligned aligners worden ontworpen met behulp van software, waardoor ze comfortabel te dragen zijn en nauwkeurig de correcties in het gebit tot stand brengen. Ze worden gemaakt met behulp van Essix ACE-plastics, afkomstig van een toonaangevend bedrijf op het gebied van tandheelkundige plastics. Door het geavanceerde proces met behulp van een laser, bieden we gepolijste aligners met een variabele vorm, die effectief is voor het optimaal verplaatsen van het gebit en comfortabel is voor de patiƫnts.

Meer informatie? Neem contact op met Eric van Westendorp

 

We maken graag kennis met je

Naar contact