Ons aanbod

Het vak

In elke tandartsenpraktijk draait het in essentie om één ding: hoogwaardige zorg bieden aan de patiënt. In het ideale geval volgens de nieuwste inzichten en laatste stand van de techniek. Maar hoe doe je dat? Hoe blijf je bij? Welke stappen zijn nodig?

De kracht van de groep

Als je onderdeel bent van De Tandartsengroep kun je deze en andere vragen letterlijk ‘in de groep’ gooien. En dat is niet vrijblijvend. Reken er maar op dat je alle antwoorden krijgt, en méér. Je krijgt concreet advies en hulp bij alles wat met een optimale uitvoering van het vak van tandarts te maken heeft.
De leden van De Tandartsengroep fungeren voor elkaar als klankbord, als ijkpunt. Niet dat er een norm of standaard is; uitgangspunt is juist dat jouw praktijk uniek is. En uniek moet blijven. Maar soms kunnen anderen je helpen om grenzen te verleggen en nieuwe inzichten op te doen. Je licht opsteken bij andere leden helpt je simpelweg vooruit. Het inspireert tot innovatie en creativiteit. En het blijft dus niet bij ‘sparren’, je krijgt daadwerkelijk hulp. Hetzij met advies, hetzij met financiële middelen, of een combinatie daarvan.

Het vakaanbod van De Tandartsengroep

Als het om het vak van tandarts gaat, helpt De Tandartsengroep je bij:

Ons aanbod in drie pijlers

Het vak

Het vak

De beste en nieuwste technieken en topzorg voor de patiënt

De praktijk

De praktijk

Bouwstenen voor een soepel lopende, goed georganiseerde praktijk

De onderneming

De onderneming

Alle zaken piekfijn op orde en een stevig zakelijk fundament

 

We maken graag kennis met je

Naar contact