Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je een vak leren? Krijg je energie van het contact met mensen en staat kwaliteit van zorg voor jou voorop? Schakel je makkelijk tussen werkzaamheden, steek je graag de handen uit de mouwen en ben je een teamspeler? Misschien is het vak van tandartsassistent dan wel iets voor jou!

Solliciteer nu

Vacature Tandartsassistent in opleiding (BBL)

We bieden je een BAAN als tandartsassistent in opleiding in een van onze praktijken. Naast een salaris als tandartsassistent krijg je ook een volledig betaalde maatwerk MBO 4 opleiding (met diploma) én uitzicht op een vast contract!

Wat doe je als tandartsassistent?

Als tandartsassistent werk je volgens professionele richtlijnen, werkinstructies en protocollen. Je bent de spil in de tandartsenpraktijk en hebt afwisselende werkzaamheden. Zo ben je de rechterhand van de tandarts bij de behandelingen van de patiënten: je assisteert bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van de behandeling en geeft voorlichting en advies aan patiënten. Daarnaast verricht je ook administratie- en baliewerkzaamheden zoals het bijhouden van patiëntendossiers en het plannen van afspraken.

Hoe ziet jouw opleiding eruit?

De erkende MBO4 opleiding is een BBL traject (beroepsbegeleidende leerweg) waarin je de opleiding combineert met het werken in de praktijk. Je werkt minimaal 16 uur en maximaal 32 uur per week aan je vaardigheden in de tandartsenpraktijk en je gaat 1 dag per week naar je opleiding bij ROC Midden Nederland in Utrecht. De opleiding duurt zo’n 2 jaar, maar afhankelijk van je vooropleiding en eventuele vrijstellingen kun je ook versnellen.

Wat krijg je bij onze praktijk?

Onze praktijken

We hebben tandartspraktijken in Roermond, Venlo, Venlo-Blerick, Posterholt, Grubbenvorst, Valkenswaard, Helmond, Eersel, Delft, Bussum, Hilversum, Amersfoort-Vathorst, Epe, Apeldoorn, Veenendaal, Twello en Bolsward, en orthodontiepraktijken in Leidschenveen, Waddinxveen en Alphen aan de Rijn.

Voor een overzicht van onze praktijken, klik hier.

Wat vragen we van jou?

Kun je niet wachten om te starten?

Dan krijgen we graag van jou een CV en een motivatie voor deze baan! Vermeld daarin duidelijk jouw behaalde diploma’s en/ of werkervaring. Je kunt je reactie uiterlijk 6 maart mailen naar [email protected]. Ook voor eventuele vragen kun je hier terecht.

Hoe ziet het sollicitatietraject eruit?

De eerste stap in het proces is de brief- en cv selectie en eventueel een (telefonisch) gesprek. Als dat positief is nodigen we je uit voor een gesprek in de praktijk zodat je ook meteen een beeld krijgt van je toekomstige werkplek. Als het aan beide kanten klikt heb je een persoonlijk intakegesprek, inclusief een competentietest, met de docent van het ROC Midden Nederland. Dit is input voor jouw persoonlijke opleidingsadvies. Na deze stappen staat niets een mooie samenwerking meer in de weg en doen we je een aanbod. Je startdatum in een van onze mooie praktijken en het startmoment van je opleiding (lesdagen op woensdag van 12.00-18.00 uur) bepalen we in overleg met jou. Op 17 mei start er een groep, instromen op een later moment is ook mogelijk.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

We maken graag kennis met je

Naar contact